Een minuut in het hoofd van Sofie Dumont

Wie is onze nieuwe gastchef Sofie Dumont? Tien snelle vragen met bite en evenzoveel antwoorden!

Chef Sofie Dumont x Panos

Broodje of slaatje?

“Broodje, definitely. Het idee van iets gevulds, met van alles ertussen vind ik top.”

Ontbijt of lunch?

“Lunch. Even pauze en een welkome break in de loop van de dag.”

Lunch thuis of on the go?

On the go. Omdat je dan altijd op een andere plaats bent en nieuwe dingen kan ontdekken.”

Vinaigrette Panos x Sofie Dumont

Tattoo ‘lady chef’ of tattoo ‘tastes like the chef’?

“Het tweede. Smaak boven alles.”

Komkommer of augurk?

“Augurk. Heeft net iets meer pit.”

Uit eten of gezellig thuis?

“Gezellig thuis.”

Picknick op het strand of op het dak?

“Op het strand. Op het dak lijkt me productioneel iets te ingewikkeld.”

Chef Sofie Dumont x Panos broodje

Eigen broodje of eigen gebakje?

“Eigen broodje.”

Honing of mosterd?

“Mosterd. Ik ga voor pit, altijd en overal. “

Fris zomergerecht of warme winterkost?

“Mag ik een joker inzetten? Ik ben een seizoenseter en wil graag trouw blijven aan mijn eigen filosofie.”