Iets met body en zomers fris, zeg maar freshylicious

Freshylicious smoothies, sapjes en salades bij Panos

Een zomerbriesje die door je haren gaat, een fresh beat ontdekt op TikTok, een freshylicious drankje en lunch in je handen! Wat kan de zomer heerlijk zijn ... 
Maar freshylicious, wat is dat eigenlijk?! Dat is ter plaatse vers bereid, boordevol vitamientjes, de zomer op je bord en he-le-maal delicious!  

 

Zin in een groen blaadje?

Het gebeurt niet veel, maar ook in België heeft de zon soms serieuze knaldrang en dan kan het al ‘ns echt hot worden. Op die momenten smaakt een salade nog zo goed! Panos knows... Daarom hebben wij onze salades helemaal vernieuwd! Daarbovenop zijn ze ook gemaakt met seizoensingrediënten, want voor jou willen we alleen maar het beste. Een veggie of flexitariër? Of vind je kip of vis ook niet mis? We hebben voor ieder wat wils!

Freshylicious salades bij Panos

 

Wrap it up!

Nog een zomerlunch-topper: de wrap! Deze opgerolde heerlijkheden zijn daarbovenop heel erg handig on the go, voor tijdens je treinrit naar dat ene festival of om je roadtrip mee te starten! En er is meer: we hebben zelfs een newbie onder de wraps! Ontmoet onze wrap kip & mediterraanse hummus. Deze nieuwe wrap kenmerkt zich door malse stukjes gebraden kipfilet, gegrilde paprika en hummus met een mediterraans tintje.

Freshylicious wraps bij Panos

 

Keep it fresh, baby

Toe aan wat verfrissing? Maak je dag extra kleurrijk met onze smoothies of verse sapjes! Of get hyped met onze ijskoffies. Onze koude dranken bezorgen je in geen tijd fresh vibes!

Freshylicious smoothies, sapjes en ijskoffies bij Panos