Vind uw locatie

5 keer smaak-talk

Panos smaak-talk

Hello Ottolenghi!  

Een wereldreis vol exotische smaken voor je lunch? Het kan! Dankzij bekende koks als Yotam Ottolenghi met z’n fusionkitchen, Donna Hay en haar Aussie cuisine, of Nigella Lawson en haar rijkelijke Britse keuken vol Joodse en Italiaanse invloeden, is eten een steeds groter avontuur geworden. Combinaties van lokaal lekkers met een wereldse smaaktoets: gewoon en buitengewoon lekker! 

• Pure smaken  

Niets kan tippen aan de pure en volle smaken van kwalitatieve, verse en seizoensgebonden groenten en lokaal lekkers. Een smaak- én milieubewuste keuze die je écht proeft. We hear you, Pascale Naessens!  

• Tripje naar het Midden-Oosten?  

Smaken uit het Midden-Oosten zijn een feestje voor je smaakpapillen! Rijke, smeuïge hummus van kikkererwten, kruidige smaken van curry en komijn, veggie falafels van kikkererwtenmeel: allemaal te danken aan de lekkerste Libanese en Arabische keukens. 

• Ferm gefermenteerd 

Al eens gefermenteerde groenten of drankjes geproefd, zoals het Koreaanse kimchi of kombucha? Dat smaakt ... ánders. Soms is het even wennen aan nieuwe smaken. Ze zorgen echter niet alleen voor een smaakexplosie in je mond, maar bevatten ook nog eens probiotica en vitamine C én geven je immuunsysteem een fikse boost.  

• Sterk alternatief 

Vleesvervangers worden steeds populairder en de keuzemogelijkheden zijn steeds groter.  

En dan hebben we het niet alleen over groenteburgers, maar ook over tempé, seitan, tofoe en jackfruit, bijvoorbeeld.  

P.S.

Zoet, zacht en pittig 

• Heb je het nieuwe broodje scampi in look al geprobeerd bij Panos? Luxe, lekker en een must-try voor echte foodies: het nieuwe genietersrecept met scampi en exact de juiste hoeveelheid look om pit te geven aan de zoete, zachte zeevruchten. 

Smaakbommen 

• Bij Panos werken we volop aan de beste smaken. Daarom zit er meer surimi, krab, kip of tonijn in onze salades en minder vet. En dat proef je!