Vind uw locatie

Waarom we zo houden van onze broodjestraditie

WAAROM-TRADITIE-1080x1080.png

I don’t get why my fans call me yummy. I mean, I’m not a sandwich, besefte Justin Bieber al. “Een belegd broodje is voor mij een verwenmoment”, zegt meer dan de helft van de respondenten uit de Panos broodjesenquête. Herkenbaar? 

Die heerlijke geur van versgebakken brood: daar begint het allemaal mee.  

En dan is er die krokante krak als je je tanden in je broodje zet ... “I’m having what (s)he’s having”, denk je onbewust, als je iemand ziet genieten van die eerste hap. Zelfs voorpret is al pret: als je kan kiezen uit zo’n breed assortiment heerlijke broodjes en knisperverse ingrediënten, hmmm ... Heerlijk toch?  

Even stoppen voor een broodje, dat is een momentje om te genieten. Een rustpauze op een drukke dag op kantoor, even energie bijtanken tijdens het shoppen ... Een broodje, dat eet je ook graag samen met vrienden. Na school, samen op een bankje in het park, of yes: zelfs na een nachtje diep doorzakken als antikaterontbijt! Of heel romantisch: met je lief in het station een broodje delen, tot jullie treinen in verschillende richtingen vertrekken ... Been there, done that!      

Conclusie: een broodje is méér dan een broodje. Het is een verwenmomentje, een manier om samen herinneringen te maken, het is ... gedeeld geluk tussen twee delen van een broodje.  

#Panos: krak in broodjes bakken 

#Panos: waaromwedoenwatwedoen 

Jouw broodjesgeluk, daar draait het om.  
Krokante broodjes + heerlijk beleg: de perfecte som!  
Je broodje vers uit de oven, krakend van plezier,  
daarvoor zijn we hier. 

We kennen alle kneedjes van het belegdebroodjesvak.  
Ter plaatse afgebakken, knapperig krokant: de perfecte snack! 
Op Panos kan je al jarenlang rekenen.  
Onze broodjes kies je met je ogen toe: echte klassiekers, daar kunnen we voor tekenen.  

Of hou je meer van een broodjesavontuur?  
Dan zijn er onze ‘genieters’: smaakvol en puur! 

Meergranen of rustiek: 40 jaar Panos broodjeskroniek. 


P.S., wist je dat … 

  • de eerste Panos die in 1982 de deuren opende een bakkerij was in Oostende? 
  • je kan kiezen tussen 4 krokante broodsoorten? 
  • de Panos medewerkers verschillende keren per dag heerlijk krokant brood afbakken? 
  • we 15 van onze klassiekers net opfristen met nieuwe ingrediënten?