Vind uw locatie

Krak in ... lokaal!

KRAKIN-lokaal-oudbrugge.png

Going local? Dat smaakt naar meer! Dat vinden we bij Panos ook. Daarom kiezen we waar mogelijk en verantwoord voor lokaal, met groentjes van eigen bodem, Breydelham, Brugge Oud-kaas en grijze garnalen uit onze eigen Noordzee. Proef de smaken van onze lokale leveranciers en onze seizoensgroenten van eigen bodem!

Goedgeproefd … broodje Brugge Oud

Zeg niet zomaar ‘broodje kaas’ tegen het broodje Brugge Oud ... Deze pittige kaas is puur Belgisch vakmanschap. Hij wordt gemaakt met melk van Belgische koeien en krijgt 12 maanden om te rijpen voor die volle, lichtjes zilte smaak. De komkommers die je broodje licht en fris maken, komen in de zomer vers van het veld in eigen land. En de slamix? Die is seizoensgebonden: de zomer smaakt naar spitskool, krulandijvie en jonge spinazie; in de winter proef je witte kool, krulandijvie en veldsla.     

Het enige echte broodje Brugge Oud

  • 60 g Brugge Oud
  • 30 g komkommer
  • 10 g Balade boter