Wie werkt er bij Panos?

“Ik hou van de levendigheid van mijn Panos winkel en de band met onze klanten. De eerste keer komen klanten toevallig bij ons langs, daarna worden we een vaste halte. En zo bouwen we een aangenaam contact op,” vertelt Hervé, trotse uitbater van een Panos Q8-winkel in Péruwelz, een tankstation dat al vier generaties lang door zijn familie gerund wordt. Ook Sarah, uitbaatster van de Panos-shop in Lommel, vindt het geweldig dat ze bij Panos mensen blij kan maken en dat haar klanten haar laten weten dat het lekker was. 

Panos werkt met enthousiaste en gemotiveerde franchisenemers. Dit hebben ze alvast gemeen: bij elk van hen zit het ondernemen in hun bloed, net als de liefde voor broodjes. Panos medewerkers verwennen hun klanten graag elke dag opnieuw met krakend verse broodjes, rijkelijk belegd en een fijne babbel. Je klanten een lekkere break geven, je winkel inrichten als gezellige ontmoetingsplek, gecombineerd met het plezier van je eigen zaak uit te baten? Daar worden ze blij van. Samen met hun team staan ze voor je klaar. 


P.S.
Broodjes-Date?


Wil je de Panos medewerkers beter leren kennen? Check onze website: daar stellen we je graag een paar van onze enthousiaste medewerkers voor.