Vind uw locatie

Verwen je zintuigen met de cinnamon roll

MicrosoftTeams-image-(143).png

Onze cinnamon roll, perfect om guur en koud weer te vergeten! Deze hemelse traktaties zijn een zalige harmonie van zacht, luchtig deeg royaal doorweven met kaneel en getopt met een fluweelzacht glazuur. Een recept gebaseerd op een authentiek Deens recept, vers in de Panos-winkels afgebakken.

Amerikanen beginnen de dag met een cinnamon roll, terwijl het kaneelbroodje in Scandinavië onmisbaar is tijdens fika, een moment van gezellig samenzijn met vrienden. Een gemiddelde Zweed zou zelfs 316 ‘Kanelbulle’ per jaar eten! ’t Is duidelijk: op de cinnamon roll staat geen tijd. Je eet ze als ontbijt, tussendoortje of dessert, daarom zijn ze bij Panos ook de hele dag door verkrijgbaar. Met deze verrukkelijke creatie krijgt ‘verwennerij’ meteen een nieuwe definitie! De roll trakteert je op een smakenpalet vol heerlijke aroma’s, die naar meer zullen doen verlangen (lees: wij zijn niet verantwoordelijk voor acute cinnamon roll verslavingen...).

Warm of koud

Het resultaat is een kaneelbroodje dat zowel warm als koud gesmaakt wordt. De perfecte balans tussen het brioche deeg, zoetheid en specerijen maakt deze verrassende cinnamon roll een ware delicatesse.

Gratis proeven?

Krijg een voorsmaakje van een échte on-a-rolldag en ga op zoek naar de Panos rollerblade-crew! Ja hoor, wij nemen on-a-rolldag héél serieus! Enfin, serieus...

Come say hi (on rollerblades)!

Zaterdag 4/11 Gent, Veldstraat
Dinsdag 7/11 Gent, Station
Donderdag 9/11 Antwerpen Centraal-station
Zaterdag 18/11 Antwerpen, Meir 
Dinsdag 21/11 Brussel, zuid-station
Zaterdag 25/11 Brussel, Grasmarkt
Donderdag 30/11 Lokeren, Q8
Zaterdag 2/12 Schelle, A12 shopping
Zondag 3/12 Gent, Veldstraat
Dinsdag 5/12 Leuven, Station
Vrijdag 8/12 Hasselt, Demerstraat
Zaterdag 9/12 Turnhout, Grote Markt  
Dinsdag 12/12 Esch-sur-Alzette Q8 + Bereldange Luxembourg Q8
Donderdag 14/12 Namen, Centraal Station
Zaterdag 16/12 Namen, Grand Place
Zaterdag 16/12 Louvain-La-Neuve, Grand Place
Zondag 17/12 Kortrijk, Lange Steenstraat

 

Of rol ‘ns binnen in een van onze 274 Panos-winkels!