Wat kan ik bij Panos ontbijten?

Ontbijten bij Panos

Wie aan Panos denkt, denkt meteen aan belegde broodjes en het befaamde worstenbroodje, maar ook ontbijt is niet toevallig een van onze specialiteiten!

Ga je een dagje shoppen? Onze winkels in het stadscentrum zijn ideaal voor een ontbijtstop vergezeld van een heerlijk kopje koffie, gemaakt van onze eigenste Panos-blend.
Op weg naar het werk of school en liever iets on the go? Spring dan binnen in een Panos-winkel bij een Q8 of in het station. Toch liever gezellig thuis ontbijten? Sit back & relax, want je kan ook online bestellen bij Panos! Check op de website of we ook aan jouw deur leveren.

Nu nog kiezen...

Of je nu zalig uitgebreid wilt ontbijten, verlangt naar een koffie voor op de trein of snel-snel een croissant wilt opsmikkelen, er is voor ieder wat wils. Daarnaast hebben we voor de zoetebekjes een groot assortiment aan koeken en gebak.

Last van keuzestress?

We got you! In de deelnemende citywinkels hebben we speciaal voor jouw gemak twee ontbijtformules samengesteld: classic en freshylicious. Zin in iets gezonds? Ons freshylicious ontbijt is jouw go-to! Of kan jij jouw pistolet met kaas en koffietje niet missen? Enter: ons classic ontbijt!