Welk ontbijttype ben jij?

Ontbijt bij Panos

De wekker gaat, de ochtend ontluikt en er staat weer een nieuwe dag voor de deur. En bij de start van de dag hoort natuurlijk een zalig ontbijtje - maar welk type ben jij vandaag?

Snooze, snooze en nog eens snooze

Weet je nog dat je tegen jezelf zei dat je deze keer écht vroeg onder de wol ging kruipen, maar dat opnieuw mislukte? We get it, een serie bingewatchen is soms té verleidelijk... Geen nood, een Panos-koffie en je kan er zo weer tegenaan!

Panos-koffie

Vrolijke vroege vogel

Op het gemakje ontbijten en een gelukzalige glimlach op je snoet:  jij bent ’s ochtends helemaal in je nopjes. Een lepeltje van onze yoghurt met granola en fruit doet je vast nog meer stralen, wedden?

Yoghurt met fruit & granola bij Panos

Jouw superkracht: multitasken

Wals jij ’s ochtends als de beste door die to-do lijst en benut jij elke minuut van de ochtend ten volle? You’re doing great, maar ook Superman en Wonder woman hebben energie nodig. Kom dus snel je ontbijtje halen, in een takeaway zakje want dat maakt multitasken makkelijker hè!

Croissant bij Panos


Freshylicious gezond of heerlijk classic?

Of het nu snel moet gaan of net héél mindful, onze ontbijtformules smaken altijd!

Mag het vandaag een beetje gezonder & fruitig fris? Kies dan voor ons freshylicious ontbijt!
 

Freshylicious ontbijt bij Panos

Of ga jij voor heerlijk traditioneel & kan je echt niet zonder jouw pistolet met kaas en je koffietje? Dan kan ons krokante classic ontbijt je zeker bekoren!
Classic ontbijt bij Panos

Zin gekregen? Vind hier waar je ons freshylicious of classic ontbijt kan proeven.

Vers uit de oven: de panini omelet

Ochtendstond heeft nog meer goud in de mond met onze panini omelet! Dé panini voor wie gek is op eitjes met (kalkoen)spek.
Panos panini omelet

Al aan het watertanden? Vind hier je Panos-winkel in de buurt!