Altijd dicht bij onze klanten…
Dat is waar we meer dan 100% voor gaan!

Van Bastogne tot Oostende, in de grootsteden, provinciesteden, spoorwegstations, metro's en benzinestations, ... er is altijd een Panos in je buurt.

Vind je niet wat je zoekt over een van onze winkels? Heb je een suggestie? Contacteer ons via onze contactpagina of met een privéberichtje via onze social media kanalen: Facebook, Instagram of Twitter.

Wij doen er alles aan om je zo snel mogelijk de informatie te bezorgen die je zoekt!

ONZE-WAARDEN_ALL-DEVICES-nabij-1920X-1080.jpg
 

Geloof het of niet: bij Panos gaat er geen enkele week voorbij zonder nieuwigheden.

Last van #FOMO, ofte Fear of Missing Out? Volg ons via Facebook, Instagram of Twitter of schrijf je in op onze nieuwsbrief! Mis zo geen enkele nieuwe verwennerij, plezante promotie of nieuwe opening in je buurt.

ONZE-WAARDEN_ALL-DEVICES-dynamisme-1920X-1080.jpg

Ons motto is niet toevallig ‘Plezant krokant’!

Onze gerestylede winkels hebben alles in huis om jou een plezant moment te bezorgen! Ga voor jouw favoriete verwennerijen en surf gratis op ons wifi-netwerk in onze citywinkels.

Graag meer informatie over onze diensten? Kom hier te weten welke diensten je in welke winkel vindt.

ONZE-WAARDEN_ALL-DEVICES-plezier-1920X-1080.jpg

Respect is voor ons op verschillende niveaus belangrijk.

  • Ons assortiment wordt dagelijks vers bereid met kwalitatieve ingrediënten. Ook voor ovenvers brood is Panos de place to be!
  • Verschillende klanten, dat zijn ook verschillende smaken en wensen. Ook daar hebben wij alle respect voor, onze medewerkers vertellen je met plezier welke ingrediënten je op je broodje vindt en welke producten vegetarisch of veganistisch is.
  • Bovendien vind je van heel ons aanbod alle ingrediënten en allergenen op onze website.
  • Wij hebben ook veel respect voor de natuur, mens en dier. We gebruiken enkel scharreleieren, we verwerken uitsluitend Belgische aardbeien en de verpakkingen bestaan bij ons uit zoveel mogelijk recycleerbaar materiaal. Daarbovenop zijn onze menuborden voorzien van energiezuinige LED-verlichting.

ONZE-WAARDEN_ALL-DEVICES-respect-1920X-1080.jpg

Wat wij willen? Tevreden klanten die in alle gemak van hun Panos-moment genieten. Wij doen er dan ook alles aan om jouw besteltijd kort te houden.

In onze meest bezochte Panos-winkels verkiezen wij self-service, zodat de wachttijden beperkt blijven. Maar ook op deze manier garanderen wij een maximum aan versheid.

On the go? Kom even tot rust in onze Panos Railwinkels! Bang dat je jouw trein mist? Geen nood, in onze winkels houden we je up-to-date van de vertrektijden. Je kan ook gratis je smartphone, laptop, fototoestel,… opladen voor een optimale pauze. Een beetje gehaast? Take-away is geen enkel probleem!

ONZE-WAARDEN_ALL-DEVICES-gemak-1920X-1080.jpg