Nieuw bij Panos!

Panos hotties

Al aan het uitkijken naar je lunch en op zoek naar iets lekker warm? Laat je verwarmen door ons vernieuwd assortiment aan warme broodjes.

Schiacciata, per favore

La dolce vita in de vorm van een warm broodje? Het bestaat! Proef nu onze smaakvolle schiacciata’s & je snapt meteen wat we bedoelen... Dit authentiek Toscaans ovenbrood dankt zijn naam aan het woord ‘schiaccare’ wat ‘met de vingers drukken’ betekent, en verwijst naar de bereiding van het deeg. Nu nog een beetje extra vierge olijfolie en het ovenbrood is klaar om belegd te worden. Serrano, pulled salmon of kip & salsa, voor welke schiacciata loop jij warm?

Schiaccia-watte?!

Je stiekem al aan het afvragen hoe je schiacciata precies uitspreekt? Men zegge na: ska-tjaa-ta!

Schiacciata's bij Panos

Ontdek onze panini’s

Jullie verwennen is onze missie en daarvoor halen we graag alles uit de kast! We laten jullie dan ook met veel plezier weten dat ook ons panini-assortiment vernieuwd werd met nieuwe, verbeterde recepten! Ga snel naar je Panos in de buurt, doe de smaaktest en ontdek je favoriet!

Vegan plezier

En er is meer! Met veel trots stellen we ook de panini falafel mango chutney voor. Deze krokante smaakbom is niet enkel kleurrijk, maar is ook helemaal vegan! Laat je verrassen door smaakvolle falafelballetjes, lente-ui, muhamarra en een zoete toets mango chutney.

Panini's bij Panos

Hij is er: ons veggie worstenbroodje!

We heard you. De vraag naar ons befaamde worstenbroodje in een veggie jasje was groot en na veel proeven, perfectioneren en bakken, presenteren we jullie met veel trots ons veggie worstenbroodje! Pimp ‘m met een sausje of eet uit het vuistje. Smakelijk!

body-veggie-wb.jpg

Al aan het watertanden? Vind snel je Panos-winkel in de buurt!