Neem een voorproefje van de nieuwe Panoskoffies en verwenkoffies
 

's Ochtends een energieke start? 's Middags een zalige verwenboost?
Wat je ook zoekt, bij Panos ben je welkom om je dag goed te beginnen, even te onthaasten of je batterijen op te laden. Met de nieuwe Panoskoffies, verwenkoffies, theevariëteiten en chocoladedranken heb je altijd een reden om je gewoon goed te voelen.
Geniet van je feelgoodmoment!

Alles voor jouw feelgoodmoment!

Play video

Nieuwe Panoskoffies en verwenkoffies

Ben je benieuwd naar wat de nieuwe Panoskoffies en verwenkoffies bij onze klanten oproepen? Bekijk dan zeker onze video en beleef wat een feelgoodmoment met hen doet.

Lees meer
Een eigen unieke Panoskoffie

Een eigen unieke Panoskoffie

De nieuwe koffies zijn perfect afgestemd op de specifieke smaakvoorkeur van de Belgen. We kiezen uitsluitend arabica-bonen en roosteren ze langzaam. Dit zorgt voor een zachtere ronde smaak zodat je met volle teugen van je koffie geniet.

Verwenkoffies van bij ons

Verwenkoffies van bij ons

De nieuwe verwenkoffies van Panos zijn bereid met de beste Belgische ingrediënten zoals romige melk, fijne chocolade en lokale specialiteiten zoals echte cuberdons. Smaken met een echt Belgisch tintje, die blijven je keer op keer verrassen.

100% arabica-bonen

100% arabica-bonen

Arabica-bonen staan bekend om hun zachte, aromatische smaak. Alleen de allerbeste bonen zijn goed genoeg. Ze komen rechtstreeks van plantages in Latijns-Amerika. Zo proef je in elk kopje de pure kwaliteit van een milde koffie.

Fairtrade gecertificeerd

Fairtrade gecertificeerd

Panos kiest bewust voor Fairtrade. Onze koffieboeren verdienen een eerlijke prijs voor hun bonen. Daardoor kunnen ze in kwaliteit investeren en verbeteren ze hun levensomstandigheden. Daar wordt iedereen beter van.