Vind uw locatie

Zalig zomeren: 5 plezante uitstapjes met het hele gezin

Wie komt er nu niet graag buiten terwijl de zon het beste van zichzelf geeft? De zomer is ideaal om uitstapjes met heel het gezin te doen en samen plezier te maken! Heb jij nog enkele gaatjes in de zomervakantie? Wij helpen je met plezier om ze op te vullen.

Wegdromen tijdens Sand City Dreams

Laat je betoveren door het Zandsculpturenfestival in Oostende en kuier langs prachtige kunstwerkjes, gemaakt van zand. Zandkastelen worden hier naar een hoger niveau getild en houden niet enkel de kleintjes zoet.

Panos-tip

In gedachten al naar deze kuststad aan het trekken? Vergeet dan zeker niet de aanbieding in je app te tonen en krijg tot € 10 korting per gezin, check snel je app voor meer!

ALL-DEVICES_ARTIKELDETAIL_ZANDSCULTUREN-404-X-380.jpg

Bokrijk

Een ultieme klassieker, letterlijk zelfs! Je wordt namelijk terug gekatapulteerd naar het verleden. Je snuift de geschiedenis op in dit openluchtmuseum en je kunt je aan volksspelen wagen. Tot 20 oktober word je meegezogen in de wereld van Breugel. Ja hoor, die oude schilder. Laat je op sleeptouw nemen door een nar en ‘augmented reality’. Zeg nu nog eens dat geschiedenis niet blits kan zijn!

Het Planetarium

Een bezoek aan het Planetarium in Brussel gaat toch werkelijk nooit vervelen? De wondere wereld van dwalende sterren, ronddraaiende planeten en meer. Hier kom je de wetenschap tegemoet op een dromerige en interactieve manier.

Bobbejaanland

Bobbejaan Schoepen stampte dit land uit de grond en zoveel jaar later zorgt dit paradijs nog steeds voor kriebels en gelach. Met je vrienden of met je gezin, een pretpark is altijd dolle pret! Zoek de adrenaline op en gesp je vast in de Sledge Hammer of laat je meevoeren door de Monorail.

Een hongertje? Wist je ook dat je vertrouwde Panos in het pretpark te vinden is? Een plezant krokante hap in ’t plezantste land: check! Vind ons op de kaart onder nummertje 19.

Speelstraat

Heb jij het even gehad met van hot naar her te hollen? Zoek een speelstraat op in je buurt en laat het speelse tuig daar los. Vind je er niet meteen eentje, wist je dat je zelf je straat kan kronen tot speelstraat? De kinderen smeden er misschien nieuwe vriendschappen en zo leer jij ook nieuwe buren kennen. Niemand die zich verveelt, scoooooore!