Vind uw locatie

Trick or treat?

Halloween is uit Amerika overgevlogen naar ons kleine Belgenlandje, maar niet iedereen in België viert even fanatiek mee. Geen zin in een potje trick or treat in Halloweenkostuum en hou je het liever subtiel? We got your back!

Versiering of geen versiering?

Haal je met plezier de versierdoos naar boven als het Kerstmis is, maar wil je met Halloween je huis liever niet veranderen in een spookhuis? Ga dan voor subtiele accenten zoals oranje kussens in je zetel, hang een klein schattig spookje aan de muur of integreer wat pompoenen in je interieur! En psst, wil je jezelf wat poetswerk besparen? Laat dan de spinnenwebben hangen. Je versiering was nog nooit zo echt!

Duik in de zetel met een griezelfilm

Is al die poespas niets voor jou? Nestel je dan lekker in de zetel en zet een griezelige film op. Ga voor een van deze ultieme Halloweenklassiekers: The Haunted Mansion, Hotel Transsylvania, Scream of Ghostbusters. En oh, haal er een dekentje bij voor als de spanning echt om te snijden is. Thank us later!

Boeeeeee!

Kan je het niet laten en wil je iemand de stuipen op het lijf jagen? Met een masker kom je al een heel eind. Verstop jezelf om het hoekje en sla toe wanneer ze het niet verwachten. Classic, maar werkt iedere keer!

Artikels_ALL-DEVICES_ARTIKEL-halloween-detail.jpg

Griezelig lekker

Het hoeven geen mummiekoekjes of heksenvingers te zijn, maar met pompoenen en ketchup kom je al een heel eind. Breng Halloween op je bord met oranje ingrediënten zoals zoete aardappel, paprika en wortel, of maak pompoensoep of –puree.

Wil je toch de creatieve kant op? Dan heeft Panos deze lekkere én simpele chocolade DIY voor  je!

Wat heb je nodig?

  • Onze smeuïge brownies
  • Eetbare “oogjes”
  • Witte chocolade of wit glazuur

Zo ga je te werk:

  1. Verdeel je brownies op een breed snijplankje of bord
  2. Maak je witte glazuur of smelt de witte chocolade
  3. Gebruik de glazuur/chocolade als ‘lijm’ voor je oogjes
  4. Dip met een lepeltje in je glazuur/chocolade en ga over je brownies, maar werk zoveel mogelijk rond de oogjes
  5. Deel ze uit tijdens de trick or treat!