Swing snel eens binnen bij Panos!

Door de versoepelingen van de corona maatregelen hebben terug meer Panos-winkels de deuren geopend! We zijn heel erg blij om jullie weer te voorzien van jullie dagelijks brood, een take away lunch, een warme koffie of een deugddoend vieruurtje. Om deze openingen te vieren verwennen je graag met promo’s, dus swing snel eens binnen!

Swing binnen op de tonen van Sandra Kim

Het Eurosongfestival kon spijtig genoeg niet live doorgaan, dus vandaar dat we een Eurosong-klassieker vanonder het stof hebben gehaald. En er is meer, want we hebben er een speciale Panos-saus over gegoten! Zingen jullie mee?

Nu je er bent: Geniet ook van deze promo’s!

Scoor je eigen spaarkaart

Ben je zelf brood bakken beu of is dat toch niets voor jou? Kom bij Panos je kraakvers brood halen. Vergeet zeker niet je broodspaarkaart te vragen! Zo ontvang je een brood gratis na 10 gekochte broden. Deze actie is geldig van 20/5 t.e.m. 30/6/2020.

FB_ad-brood_carroussel-NL-1.jpg

Zin in een kopje koffie of thee? Met je Panos-app krijg je in de deelnemende city winkels een zegel bij elke aankoop van een normale/kleine koffie of thee. Na 10 zegels krijg je er een gratis! De koffiespaarkaart vind je in de app van 18/5 t.e.m. 31/8/2020.

Visual-savingcard-producten-saving-cards-600-x-400_NL.jpg

Voor de worstenbrood-fans

Blijkbaar zijn er heel wat fans die onze worstenbroodjes hebben gemist. Dat heeft ons zo gepakt, dus genieten jullie nu van twee worstenbroodjes (gewoon of kip, zonder topping) voor maar € 3! Deze promo is geldig van 20/5 tem 30/6/2020.

ad-fb-carrousel_Liberation-actie-worstenbroodje-NL_1.jpg