Pak uit met gepimpte pakjes!

Wie vindt het nu niet leuk om thuis een kerstboom te hebben die onderaan gesierd is met allerlei mooie cadeautjes? Wil jij dit jaar uitblinken en de meest originele pakjes uitdelen? Lees dan snel verder!

Upcycle

Je hoeft niet het duurste inpakpapier uit de rekken te graaien. Ga eens origineel aan de slag met krantenpapier of papier van een oud tijdschrift. Soms is het ook handig dat je cadeautje in een doos zit, niet alle vormen zijn namelijk even makkelijk in te pakken. Leg daarom dus enkele weken op voorhand al enkele doosjes aan de kant, in plaats van ze meteen bij het overtollig papier & karton te zwieren.

Wil je het extra luxueus maken? Laat enkele bloemen/blaadjes drogen en bevestig ze aan je pakje. Heb je nog enkele mini kerstballen over die je niet meer in je boom wilt hangen? Hang ze met een lintje aan je cadeautje.

Ben jij geen held in inpakken met papier? Wie weet heb je ergens een sjaaltje of stukje stof waar je niet meer naar omkijkt. Dat kan ook perfect gebruikt worden om zaken mee in te wikkelen! Het inpakmateriaal is flexibeler om mee te werken en de ontvanger kan het ook hergebruiken. Win-win!

Artikels_ALL-DEVICES_ARTIKEL-detail-2_cadeau-labels.jpg

Handle with care

Zit er iets breekbaar in je pakje? Grijp dan niet stante pede naar noppenfolie. Ook hier kan je misschien enkele dennentakjes gebruiken voor een zachte ondergrond of wat dacht je van papiersnippers van oud papier?

Personaliseer!

Wat er in het pakje zit, is waarschijnlijk al gepersonaliseerd. Maar ga nog een level hoger! Personaliseer ook het inpakpapier zelf. Dat kan je doen door er een foto op te kleven van een superfijne herinnering of pen een boodschapje neer op een cadeaulabel.

Do it yourself met Panos

Geen inspiratie voor het cadeaulabeltje? Panos helpt je wel! Wij ontwierpen de plezantste cadeaulabels voor jou, zodat jij je hoofd niet hoeft te breken. Je hoeft ze enkel nog te printen!

Klik hier voor je krokante cadeaulabels printables.

Artikels_ALL-DEVICES_ARTIKEL-detail-1_cadeau-labels.jpg

Ho ho ho, laat die cadeautjes maar komen!