Vind uw locatie

Op Tournée Minerale, santé!

De derde editie van Tournée Minerale is een feit! In 2017 kwamen de Druglijn en Stichting tegen Kanker met een nieuw initiatief op de proppen. Ze daagden België uit om een maand geen alcohol te drinken.

Daar klinken we op

Een glaasje cava om te vieren, een glaasje bier tijdens de voetbalmatch, een glaasje wijn tijdens het koken, enzovoort. Alcohol kan je bijna niet meer wegdenken uit het dagelijkse leven. Het initiatief is bedoeld om stil te staan bij alcoholgebruik en om vooral de gezondheid in de kijker zetten. Een maand zonder alcohol doet meestal meer met je lichaam dan je denkt! 

Lekker alcoholvrij

Begin jij al te gapen bij het woord alcoholvrij? Dat is voor niets nodig, want er bestaat een arsenaal aan verrassende en frisse drankjes! Ga de creatieve Tournée op en mix je eigen mocktail A.K.A. alcoholvrije cocktail. Wat dacht je van Fanta met veenbessensap of Coca-Cola met ananassap? Mocktails te speciaal? Het kan ook simpel en heel gezond met Chaudfontaine Fusion. Het water met een smaakje verfrist en verrast zonder suikers, zoetstoffen of calorieën. Bij ons vind je Chaudfontaine Fusion Lemon voor bruisend plezier, wij zijn verkocht!

Ga jij de alcoholvrije uitdaging ook aan?