Onze richtlijnen in verband met het Coronavirus 

Naar aanleiding van de maatregelen van de regering hebben wij ook een aantal aangepaste richtlijnen in het leven geroepen voor Panos. Deze aanpassingen maakten wij na analyse van de beschikbare informatie vanuit de regering en na overleg met Comeos (zij vertegenwoordigen de Belgische handel en diensten).  

De hygiënemaatregelen binnen Panos  

Panos hanteert steeds strikte richtlijnen inzake hygiëne, in lijn met de vereisten van het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen). Daarnaast worden er regelmatig controles gehouden, zowel door ons eigen HACCP (hygiëne)-team als door een onafhankelijke controle-instantie).  
 
In functie van het Corona-virus voerden we daarbovenop verhoogde hygiënemaatregelen in, in lijn met de richtlijnen van de regering om de verspreiding van het nieuwe Corona-virus in te dijken. 

In het belang van onze klanten en van onze personeelsleden moedigen we ook aan om te kiezen voor elektronisch betalen via een betaalterminal. Zo beperken we het contact tussen mensen en de overdracht van kleingeld, dit is een advies dat ook werd gegeven door viroloog Marc Van Ranst. 
 

Contenvisuals-website_Artikels_corona-BODY.jpg