Vind uw locatie

Met liefde gepimpt!

Artikels_ALL-DEVICES_ARTIKELDETAIL-gepimpt-1-418-X-658.jpg
Naast Tournée Minerale staat februari natuurlijk ook in teken van de liefde, want 14 februari is het terug Valentijn. Zeg jij niet genoeg dat je haar/hem graag ziet of toon je het niet veel? Dan is het nu de uitgelezen kans om je partner eens goed in de bloemetjes te zetten!

Mijn oogappeltje

We flappen het er graag uit; onze appelflap is er met een verbeterd recept en de suikertopping is terug van weggeweest. Onze sappige appeltjes zijn van Belgische bodem, maar ook de romige kwaliteitsboter haalden we bij onze Belgische boeren. Onze flappen zijn perfect als vieruurtje, als dessert en mag het een beetje decadent? Dan passen ze ook perfect in de ontbijtmand!

Do It Yourself

Pomme d’amour opzij, want vanaf nu zorgt de appelflap voor amour! Naast puur genot voor jezelf is de appelflap ook de ideale basis om er een schattige verrassing van te maken.

Artikels_ALL-DEVICES_ARTIKELDETAIL-gepimpt-2-1418-X-658-(1).jpg

Wat heb je nodig? Niet veel! Taartdecoratie en liefde is all you need! Ga aan de slag met witte suikerfondant of gesmolten chocolade die je kan gebruiken als ‘lijm’. Daarna mag je erop los strooien met de taartdecoratie. Denk: een hartje, de eerste letter van zijn/haar naam,… Ziezo klaar, zo simpel is het!

Je kunt samen van je gepimpte appelflappen genieten, maar je kunt ze ook stiekem als verrassing geven. Stuur ze mee naar het werk via de lunchdoos of laat ze in ons Panos-zakje en verstop ze in de laptop- of handtas. Mag het nog een tikkeltje meliger? Steek er dan een lief briefje bij! Inspiratie nodig? Cupido Panos to the rescue!  

  • Jij bent de crème de la crème
  • Voor mijn oogappeltje
  • You’re my sweet tea
  • Voor jou val ik in (ro)zwijm !
  • I like you a latte!
  • I love you more than cake ;)
  • Ik kan niet meer zonder jou, ik heb je broodnodig!
  • Jij bent de kers op mijn taart

Nu nog een kusje erbij en je partner is vast helemaal in de wolken met het lieve gebaar!

Spread the love!