Laat de buurt swingen met Panos!

Ben jij in de buurt? Swing dan zeker eens binnen bij Panos! We voorzien je met veel plezier van  je dagelijks brood, lunch, een warme koffie of een deugddoend vieruurtje. Daarbovenop verwennen je ook met allerlei promo’s, dus waar wacht je op?

Altijd dicht bij jou

Nu je er bent: Geniet ook van deze promo’s!

Scoor een gratis koffie of thee

Zin in een kopje koffie of thee? Met je Panos-app krijg je in de deelnemende city winkels een zegel bij elke aankoop van een normale/kleine koffie of thee. Na 10 zegels krijg je er eentje gratis! De koffiespaarkaart vind je in de app t.e.m. 31/12/20.  

Geniet van een gratis krokant (kippen)worstenbroodje  

Fan van ons befaamd (kippen)worstenbroodje? We geven je geen ongelijk en daarom trakteren we je met plezier op een gratis exemplaar! Hoe? Ontdek de spaarkaart in je app: bij aankoop van een (kippen)worstenbroodje krijg je een digitale zegel.   Na vijf zegels krijg je een gratis (kippen)worstenbroodje! De actie is geldig van 2/11 t.e.m. 29/11/2020 en in de deelnemende city winkels

Fb_PROMO_spaarkaarten_1200-x-628-worstenbrood-NL2.jpg

Pak het er eens goed van met een gratis panizza

Blinken jouw ogen al? Check dan je app en sla aan het sparen! Bij elke aankoop van een panizza ontvang je een digitale zegel en na vijf zegels krijg je er eentje gratis. Wacht niet langer, want de actie loopt van 20/11 t.e.m. 20/12/2020 (in de deelnemende city winkels).

Fb_PROMO_spaarkaarten_1200-x-628-panizza-NL.jpg

Je hebt de app nog niet? Download ‘m nu via de App Store of Google Play Store en begin te sparen!