Laat de buurt swingen met Panos!

Ben jij in de buurt? Swing dan zeker eens binnen bij Panos! We voorzien je met veel plezier van  je dagelijks brood, lunch, een warme koffie of een deugddoend vieruurtje. Daarbovenop verwennen je ook met allerlei promo’s, dus waar wacht je op?

Altijd dicht bij jou

Nu je er bent: Geniet ook van deze promo’s!

Scoor een gratis koffie of thee

Zin in een kopje koffie of thee? Met je Panos-app krijg je in de deelnemende city winkels een zegel bij elke aankoop van een normale/kleine koffie of thee. Na 10 zegels krijg je er eentje gratis! De koffiespaarkaart vind je in de app t.e.m. 30/06/2021.  

Nuts ‘bout donuts

Jij bent de confetti op onze donut, dus daarom verwennen we je graag met een donutspaarkaart! Van 1/03 tot en met 12/04/2021 ontvang je een zegel bij aankoop van een donut, uit het volledige assortiment. Bij een volle spaarkaart (vijf zegels) scoor je een gratis donut! Waar wacht je op?!

FB_spaarkaartenS1_donuts_1200x628_NL-(1).jpg

Koekoek, trek in chocoladekoek?

Begin jij spontaan te watertanden als het om chocolade gaat? Dan hebben wij heerlijk nieuws, want nu kan je sparen voor chocolade in een gouden jasje! Spaar mee en geniet van een gratis chocoladekoek. Van 15/03 tot en met 25/04/2021 ontvang je een digitale zegel bij aankoop van een chocoladekoek. Bij een volle spaarkaart (vijf zegels) scoor je een gratis chocoladekoek!

FB_spaarkaartenS1_chocoladekoek_1200x628px_NL.jpg

Je hebt de app nog niet? Download ‘m nu via de App Store of Google Play Store en begin te sparen!