Hoera, ons worstenbroodje werd 30 jaar!

Al 30 jaar verovert deze knapperige kanjer vele hartjes in België. We lanceerden deze publiekslieveling in 1989 en anno 2019 is hij nog steeds een van onze toppers. In 2018 gingen er zelfs 4 740 525 worstenbroodje over de toonbank!

Vooral geliefd bij de Vlaming

Het worstenbroodje verkoopt relatief (aantal verkochte worstenbroodjes in verhouding met het totale aantal verkochte producten) gezien het best in Turnhout, Sint-Truiden en Geel. Hier zitten niet toevallig ook twee steden die een historische band hebben met het (dubbele) worstenbroodje, door de traditie van Verloren Maandag.

Als je naar het absolute totaal kijkt dan staat onze Panos-winkel op de Meir in Antwerpen op nummer 1. Op een jaar wordt daar het grootste aantal worstenbroodjes verkocht, namelijk 55 987 stuks. Dat kan tellen, hè!    

Een worstenbroodje als ontbijt?

De worstenbroodjes worden het vaaks ’s middags verorberd, d’uh. Maar wist je dat ze ook tussen 6 en 11 uur best veel over de toonbank gaan? Maar liefst 20,8 % van de worstenbroodjes gaat in het ochtendblok de deur uit!

Dat smaakt naar meer!

Het begon allemaal met het klassieke worstenbroodje met frikandel. Ongeveer tien jaar geleden kwam hier ook de kipvariant bij en sinds vorig jaar zijn ze ook te verkrijgen met een héérlijke topping! Top hem met Bickydressing, ga voor een (martino) special of kies een ander sausje naar keuze. Voor ieder wat wils!

Vier mee met ons feestbeest!

Artikels_ALL-DEVICES_ARTIKEL-body-image-30j-WB5.jpg

Het feest kan niet meer stuk, want naar aanleiding van de 30e verjaardag verwennen we jou met een feestelijke promo! Tussen 4 november en 3 december scoor je twee gewone (kippen)worstenbroodjes aan €3 en twee (kippen)worstenbroodjes met topping kosten €4. (De combinatie van een gewoon worstenbroodje en eentje met topping is niet mogelijk binnen deze actie.) Laat het smaken!

Data o.b.v. 75 Panos citywinkels