Help: inspiratie gezocht voor Valentijn?

14 februari nadert met rasse schreden, een dag waarop we massaal onze liefde betuigen aan elkaar. Wil jij hier een extra speciaal momentje van maken, maar zit je met je handen in het haar en heb je een tekort aan inspiratie? Geen nood, wij helpen je een handje!

Creatief & lief

Het moet niet altijd een benepen etentje zijn in een duur driesterrenrestaurant. Er zijn tal van andere manieren om je geliefde in de liefdeswatten te leggen. Deze ideetjes zijn misschien ook liever voor je portemonnee!

Stippel een heuse speurtocht uit

Langs waar? Langs alle betekenisvolle plekjes, natuurlijk! Begin thuis met een ontbijtje op bed en zoek daarna alle plaatsen op waar een sentimentele waarde aan vasthangt. Denk aan de plek waar je jouw eerste date had, je eerste kus of zoek de plaats op waar jullie  ogen voor het eerst elkaar kruisten. Katapulteer jezelf helemaal terug naar die momenten en er komen gegarandeerd allemaal prachtige herinneringen bovendrijven. Wil je het nog wat intenser beleven? Herbeleef je allereerste date dan helemaal opnieuw!

Plan een staycation

Schakel alle online communicatie uit en ga he-le-maal offline. Plan een dagje verlof in, besteed enkel aandacht aan elkaar en doe dingen die jullie alle twee graag doen. Hang een hele dag in de zetel en kijk naar oude familiefilmpjes van jullie twee, bezoek de bioscoop en kies de meest romantische film uit,… Op zoek naar iets actiever? Maak een stadswandeling in jullie favoriete stad, haal een koffie on the go bij Panos en geniet van onze unieke Tarte’Oh of maak samen een nachtwandeling en kraak een flesje onder de twinkelende sterrenhemel. Kortom, maak er een dag vol feelgoodmomenten van!

Gooi het op papier

Zeg nu zelf, zo’n handgeschreven lief boodschapje is in het digitale tijdperk toch nog waardevoller geworden? Het hoeft niet per se een ellenlange liefdesbrief te zijn, maar verras met schattige boodschappen op onverwachte plaatsen. Dat kan gaan van de badkamerspiegel tot de auto.

En euh, het hoeft zeker niet van één kant te komen. Je kan ook samen aan de slag met pen en papier. Zoek een bokaal, maak kleine briefjes en schrijf op elk briefje een complimentje voor je partner. Eens de bokaal helemaal gevuld is, haal je er op willekeurige momenten terug eentje uit. Dé ideale oppepper voor als je eens een slechte dag hebt.  

Alle remmen los

Willen jullie eventjes ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Doen! Valentijn is hét ideale excuus om elkaar wat luxe en verwennerij te gunnen. Plezier met een grote bos bloemen, ga samen op hotel en bestel room service of plan een hele dag welnessen in.

Niets moet, alles mag

Is dat hele Valentijnsgebeuren niets voor jullie? Niet erg! Doe vooral wat jullie zelf willen en voel je niet verplicht om ook Valentijn te vieren. Of maak van elke dag een Valentijnsdag. Zolang er maar liefde heerst!