Familie op de eerste plaats!

Er is niets leuker dan die gezellige familiemomenten samen. Samen lachen, plezier maken en gewoon samen zijn. Hoog tijd voor wat tijd samen? Wij geven je alvast wat ideetjes mee!

Brunch uitgebreid

Wat wij de ultieme quality time vinden? Dat is toch wel lang uitslapen, samen chillen in bed en erna uitgebreid brunchen! Ik hoor je al denken: ‘brunchen?!’. Brunchen is een combinatie van ontbijt en lunch. Brunch is dus ideaal voor de slaapkopjes onder ons! Zeg nu zelf; niets zo zalig als uitslapen en erna wat quality time samen aan tafel.

Panos tip: Brunch als een echte koning en zet ook wat van onze Topped Croissants op tafel! Ga voor eentje met witte chocolade, speculooscrumble, zwarte chocolade of oreocrumble. Mmm, laat die brunch maar komen!

Artikels_ALL-DEVICES_ARTIKELDETAIL-2-familie-2-404-X-380.jpg

Ga op zoektocht

Al gehoord van geocaching? Dat is een wereldwijde schattenzoektocht waarbij de offline en online wereld elkaar tegemoet komen. Tijdens deze zoektocht ga je op zoek naar schatten aan de hand van GPS coördinaten. Wat je vindt kom je niet meteen te weten, maar je krijgt wel wat hulp en tips mee.

Tring, tring

Wat dacht je van een cultuurritje op de tandemfiets met de wind in je haren? Klinkt leuk, niet waar! Huur een fiets en stippel een route uit langs de mooiste graffiti-werken in Oostende. Wedden dat je je ogen uitkijkt? Daarbovenop pik je ook nog wat extra beweging mee!

Wandelaars, hier aanmelden

Geen fietser en hou je liever je voetjes op de grond? Wandel dan eens in het prachtige groen van de Westhoek. Tijdens je route zal je ook enkel plaatsen tegenkomen om een van de oude volksspelen te spelen. Denk aan boltra, ballo smitto, pudespel, enzovoort. Wie daag jij uit?

Geeuwen je kinderen al bij het horen van ‘oude volksspelen’? Wat dacht je dan van de Striproute in Brussel? Kom er al je striphelden tegen terwijl je de Brusselse hoofdstad verkent! 

Geen family time op de planning, maar ga jij voor me-time met een goed boek? Wij hebben alvast enkele leestips voor jou!