DIY recept: lentecroque met brie en appel

Tjirpende vogels, bloesems die ontluiken en de lentezon die je toelacht! Wij voelen, ruiken en zien het: de lente lonkt om de hoek. Proef ook de lente met dit friszoete lente-croque receptje! 


Ingrediënten 


-    QUBO-brood bruin 
-    Appel 
-    Brie 
-    Gehakte nootjes 
-    Honing

Contenvisuals-website_Artikels_lenterecept3.jpg


Hoe maak je de croque? 


1.    Neem twee broodsneetjes, leg ze open en beleg het ene sneetje 
2.    Leg plakjes brie op je brood 
3.    Snijd je appel in dunne schijfjes 
4.    Leg de appelschijfjes bovenop de plakjes brie
5.    Hak de nootjes fijn of maak er een crumble van
6.    Besprenkel met honing
7.    Werk af met een beetje olijfolie
8.    Neem het andere sneetje en leg dit bovenop het beleg 
9.    Steek je croque in de toaster of steek ‘m in de oven (verwarm voor op 180/200°C)
Laat het smaken! 


Ben jij een ware broodfan? Probeer dan ook eens ons bruschetta-receptje uit! Of ben je benieuwd hoe je brood het best moet bewaren