Vind uw locatie

Daar word je aardb(l)ei van!

De zomer kleurt rood, want het seizoen van de aardbeien is aangebroken. Zelf gekweekt, verwerkt in confituur, een slaatje of in allerlei verwennerijen! Je zou voor minder zot zijn van deze veelzijdige zoetigheid. Wij geven je nog enkele redenen die ervoor zorgen dat aardbeien je nog meer zullen smaken!

Natuurlijke tandpasta

Oké, gooi die tandpasta niet meteen in de vuilbak. Ze vervangen je tandpasta niet, maar het zuur in aardbeien helpt wel vlekjes van je tanden te verwijderen!

Verfrissend lekker

Aardbeien zijn niet alleen lekker maar bevatten een schat aan gezonde ingrediënten. Naast vitamines en vezels bevatten ze ook heel wat water!

Step aside, orange

Denk je aan vitamine C, dan denk je meteen aan een appelsien. Maar wist je dat je gemiddeld meer vitamine C opneemt na het eten van 8 aardbeien dan van 1 appelsien? Say what?!

Artikels_ALL-DEVICES_ARTIKEL-detail.jpg

Een goudmijn voor je lijn

Zeemzoet, maar een topper voor je lijn. Zo bevat 100 gram aardbeien ongeveer 30 calorieën. Maar het wordt nog beter. Aardbeien remmen ook je hongergevoel, score!

Panos tip!

Ga voor Belgische aardbeien van bij ons. Zeg nu zelf, aardbeien geplukt door een Belgische aardbeienboer hebben toch veel meer charme!
Ook wij gebruiken altijd dagverse Belgische aardbeien. Je vindt het blozende fruit in ons aardbeitaartje, Goeiemorgen yoghurt met aardbeien, aardbeikoek en aardbeibeker. Bij Panos hebben aardbeienfans keuze te over! Kom jij ook lekker smullen?Artikels_ALL-DEVICES_ARTIKEL-detail-panos-tip-1.jpg