5 onweerstaanbare guilty pleasures

We kennen het allemaal en soms is het een van de dingen waarvan we het meest kunnen genieten. Ja hoor, we hebben het over guilty pleasures. We doen het niet zo veel (lees: dat proberen we toch), maar als we het doen, dan doen we het goed! 

Voor de honderdste keer naar dezelfde serie kijken

Eerlijk, hoeveel keer heb jij al dat ene seizoen van Friends gezien? 2 keer, 6 keer of kun je zelfs de tel niet meer bijhouden? Stiekem hebben we allemaal wel een film of een serie die we bijna van buiten kennen!

Luidkeels zingen

In de douche terwijl je jezelf ook nog eens voorziet van een schuimkuif, in de auto als je favoriete liedje op de radio komt of thuis tijdens de lentekuis. We voeren allemaal wel eens een zangshowtje op in ons eentje!

Tijdens de soldenperiode toch belanden bij de nieuwe collectie

Iedere keer opnieuw zeg je tegen jezelf om echt eens enkel voor de soldenkoopjes te gaan. Maar plots sta je dan in de winkel en word je toch gezogen naar dat ene beeldige jurkje of classy hemd, zonder korting, oeps!

Mensen beginnen ‘Facebooken’

“Hmm, hoe zou het nog zijn met die ene schoolvriend(in)? Zou die al kinderen hebben?” Die zin wordt vrijwel meestal gevolgd door een zoekopdracht op Facebook. En voor je het weet, ken je alle Facebookdetails over je hele klas van weleer!

Artikels_ALL-DEVICES_ARTIKEL2-einde-nl.jpg

Vrijdag, verwendag!

Ahhh, eindelijk weekend. Da’s de dag waarop je na je werkdag nog eens snel stopt bij Panos om iets mee te grabbelen voor onderweg! En psst, wij hebben de lekkerste verwennerij voor jou! Wat dacht je van een sappige hotdog? Denk: een heerlijke worst in een krokante piccolo, voorzien van je favoriete saus. Eerder een zoetebek? Strik dan een taartje of smelt weg voor onze mini-beignets. Vrijdag, da’s het moment om jezelf extra goed in de watten te leggen! #Friyay